Искаш ли да се насладиш на живо на елита на световната художествена гимнастика? Мечтаеш ли се потопиш в грация, изящество и красота? От днес до 10 април включително Gong.bg предоставя възможността на всички фенове на художествената гимнастика да се борят за три двойки билета за Световната купа, която ще се проведе в София от 12 до 14 април.

Неви: Купата в София е любимото ми състезание

Нужно е само да отговорите на нашия въпрос „За коя поредна година България е домакин на турнира?“. Може да изберете измежду 3 опции – трета, пета и девета. На 11 април ще станат ясни имената на късметлиите, които ще бъдат определени чрез томбола.

На Световната купа по художествена гимнастика България ще бъде представена от ансамбъла – жени, както и индивидуалните гимнастички – Невяна Владинова и Катрин Тасева.

Иначе общо 68 индивидуални гимнастички и 17 ансамбъла ще се борят за медалите в „Арена Армеец“.

Бранимира Маркова: Сега започва сложното

В надпреварата участие ще вземат руските звезди Арина Аверина и Александра Солдатова, украинките Влада Николченко и Виктория Онопринко, Анастасия Салос и Алина Харнаско от Беларус, Линой Ашрам и Никол Зелихман от Израел, както и Милена Балдасари и Александра Аджурджукулезе от Италия, и Евита Грискенас и Лили Мизуно от САЩ.

При ансамблите в конкуренция с нашите Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова, ще влязат Австралия, Беларус, Египет, Финландия, Германия, Гърция, Унгария, Израел, Италия, Япония, Казахстан, Мексико, Русия, Словения, Украйна и САЩ.

Играйте с Gong.bg и спечелете един от трите двойни билета! Карето с играта може да намерите на сайта Gong.bg непосредствено под осемте водещи новини!

Весела Димитрова: Възможни са оценки от 25 точки, защо не?

За първи път състезанията от Световната купа ще бъдат излъчени по NOVA, a цялото състезание ще можете да наблюдавате по NOVA SPORT.