Вече знаем кои са Dota 2 отборите, които ще вземат участие в турнира ESL One Hamburg. Ето и програмата на първия major турнир от Dota 2 сезона и как ще бъде разпределен наградния фонд от 1 млн. щ. Долара.

BuhalGaming, които победиха в съвместния Dota 2 турнир на ESL България и Gnation, ще пътуват до Хамбург за да гледат на живо световния шампион българина Иван „Mind_Control” Иванов и неговия отбор Team Liquid. Припомняме, ви че отборът с българско участие се пребори за шампионска титла на International 7 и спечели рекордната сума от 10 млн. щ. долара. Ще успее ли "Mind_Control" да защити световната си титла?

Програма

Турнирът започва на 26 октомври и ще продължи 4 дни. На 28 и 29 октомври феновете на ще имат възможност да наблюдават на живо оспорваните битки в Barclaycard Arena, Хамбург. Подробна информация около графика за груповите и нокаутските етапи ще откриете по-долу:

ESL One Hamburg

източник: ESL

ESL One Hamburg

източник: ESL

ESL One Hamburg поставя началото на новия сезон 2017/2018. Evil Geniuses, Happy Feet, Keen Gaming, Virtus.pro,  Team Secret, SG e-sports, Team Liquid, Newbee.

ESL One Hamburg

източник: ESL

Награден фонд

Освен за наградния фонд от 1 млн. щ. долара, играчите също ще се състезават за ценните точки на Pro Circuit, които са необходими, за да се класират за TI8. Точките ще бъдат разпределени между първите четири отбора, като общият им брой е 1500.