Отборът на Rogue ще завърне в европейския шампионат по League of Legends! Компанията, която притежава eSports бранда (Infinite Reality) обяви това, след като стана ясно, че ще се раздели след краткото си партньорство с испанския KOI, а тимът отново ще носи името, с което достигна до участие на Световното първенство през 2022-ра.

За KOI и основателя на компанията Ибаи Йанос остават тимовете в испанската суперлига по LOL, тимът по FIFA и по VALORANT, а за Infinite Reality са отборите по Call of Duty, Rainbow Six, Rocket League и елитния тим по League of Legends в LEC. Стоеше въпросът какво име обаче ще използва компанията за своите тимове, като завръщането към Rogue изглежда съвършено логично, предвид успехите и популярността на бранда в годините, преди партньорството с KOI.

"В следващите седмици ще продължим с подаването на информация, относно съставите и бъдещите ни планове в сферата на eSports. Каним вас, нашите фенове, да излезем заедно от сянката и ви благодарим за продължаващата подкрепа и през 2024-та", се казва още в съобщението на компанията, под заглавието "Съживяването на Rogue".