E-Frag.net приключиха участието си на Intel Extreme Masters Катовице. Българският тим отпадна в груповата фаза на състезанията по Counter-Strike: Global Offensive, отбелязвайки само една победа и четири загуби.

За да стигнат до четвъртфиналите днес, момчетата трябваше да съберат достатъчно точки в своята група. Те се срещнаха с пет отбора от целия свят, но не успяха да постигнат очакваните резултати. 

Мачовете срещу FaZe и Astralis приключиха с 5:16, а срещата с Virtus.pro – с 9:16. E-Frag.net се доближиха до победата в двубоя срещу Tempo Storm, където резултатът беше равен през цялото време. Бразилците обаче успяха да обърнат играта в своя полза и не позволиха на българите да грабнат така необходимата победа.

facebook.com/efragcsgo

източник: facebook.com/eslbg

Единствения си успех E-Frag.net отбелязаха в последната игра срещу Team Envyus. Срещата се превърна в най-дългия мач от груповата фаза, след като двата отбора завършиха редовното време с равен резултат и трябваше да продължат играта, докато не достигнат 3 точки разлика. Играта приключи с резултат 22:19 в полза на българския тийм. 

facebook.com/efragcsgo

източник: facebook.com/eslbg

E-Frag.net използваха  резерва за мачовете в Катовице – вместо Симеон „dream3r“ Ганев, те използваха Николай „pNshr“ Паунин. Дали това или нещо друго попречи на нашите момчета по пътя към победата, не е ясно. Фактът, че станаха част от Световните финали на IEM обаче е достатъчен повод за радост на българския гейминг.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS