Американският боксьор Шанън Бригс изглежда подготвя да изненада от засада Владимир Кличко. Скандалджията вече е в Хамбург, където в събота ще се състои двубоят на украинеца с Кубрат Пулев.

От щаба на Кличко очакваха американецът да се яви на пресконференцията, предшестваща срещата в Германия. Самият Шанън Бригс обаче не спази обещанието си, че ще присъства на всички мероприятия, съпътстващи мача.

Оказа се, че по време на брифинга, който Владимир Кличко даде сам, заради скандала с екипа на Кобрата, американският боксьор се е разхождал по улиците на Хамбург, разисквайки на глас украинеца.

„Знаете ли какво? Шампионът е в Германия. Аз съм шампионът, аз съм в Германия. Кличко, къде си? Пулев, къде си?“ - крещял Шанън Бригс.

Американецът, разбира се, отново засне изпълненията си по улиците, за да ги публикува в социалните мрежи.

Шанън Бригс продължава да гони Владимир Кличко и да се опитва да го изнервя, като му подготвя неприятни изненади. Само преди няколко седмици американецът се опита да наруши подготовката на украинеца, като го откри дори посредата на езеро и го събори във водата, по време на едно от заниманията на Кличко в САЩ.

Мачът между Кубрат Пулев и Владимир Кличко е тази събота, 15 ноември, и ще стартира около полунощ. Срещата ще бъде предавана с картина в Gong.bg и Нова телевизия, както и по Дарик радио.

Дай своята прогноза за голямата битка ТУК!

Междувременно Шанън Бригс публикува ново видео в социалните мрежи, в което показва, че не спазва никакви режими, напротив - боксьорът се е отдал на нощния живот в Хамбург, като е посетил един от местните клубове, за да се позабавлява.

 

COME PARTY WITH THE CHAMP THIS THURSDAY AT #VOLUME95 #HAMBURG #GERMANY #LETSGOCHAMP

A video posted by Shannon Briggs (@cannon_briggs) on