Световният шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко заяви, че няма търпение да стане баща за първи път, ала в същото време се надява, че дългогодишната му половинка Хейдън Пенетиър няма да роди в дните преди сблъсъка с Кубрат Пулев.

Украинецът ще трябва да брани четирите си титли срещу Кобрата в събота, 15 ноември, а двубоят в „О2 Арена“ в Хамбург ще можете да проследите пряко както в ефира на „Нова телевизия“, така и чрез Gong.bg.

Кличко се успокои с мисълта, че според прогнозите на лекарите терминът на американската актриса е чак в края на месеца. „Тя трябва да роди около 2 седмици след двубоя“, разкри той. „Дано бебето не се роди преди мача. Надявам се нещата да преминат добре. Нещата не са лесни, защото имам задължения, които изискват много от мен.“

„Ще бъда с нея веднага след мача. Чакаме момиченце и много се вълнуваме. Това е първото ми дете. Това е нашето първо дете. И двамата го искахме, и двамата нямаме търпение да станем родители. Това дете е плодът на нашата любов.“

„Хейдън е свикнала с мачовете ми, така че за нея ще е трудно да не е до мен за този двубой. След починалия ми баща, тя е най-големият ми фен. Тежко й е да не бъде тук, както и за мен е тежко тя да не е до мен, но такъв е животът. Определено чакам с нетърпение да бъда с нея за раждането на дъщеричката ни“, завърши Кличко.