Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева определи като „диаманти“ грациите от ансамбъла. Това мнение Раева сподели след спечелената по безапелационен начин титла в многобоя на Световната купа в София от фантастичните момичета на Весела Димитрова.

„И Лаура, и Елена ги видя много добър доктор, доктор Василев, спортен травматолог в Царско село в клиниката. Мислех се, че само с предходните момичета сме минали през ада, но като виждам сега какво става с този отбор, си представям какво предстои. Но им казах, че когато минаваме през ада, винаги краят е раят. Децата заслужават уважени и любов, и много трябва да ги поддържаме, защото те са наистина диаманти“, коментира Илиана Раева.

Илиана Раева: Много, брутално силни сме

Златни и прекрасни! Ансамбълът ни без конкуренция в многобоя

„Катрин я боли крачето. Стъпи на криво преди излизане на лента. Каза, че нищо ѝ няма, но не е нeщо сериозно. Истината е, че много травми стават вече. Една от сестрите Аверини е с травма, Халкина е с травма, Арнаско я спряха, защото е с травма. Атрактивен и силен е спортът, но изисква страшна подготовка. Ще се справим“, каза още бившата гимнастичка.