Австралийският актьор Хю Джакман очарова публиката и зрителите на най-престижните музикални награди на Великобритания – БРИТ. Именитият актьор откри звездната вечер с изпълнение на песента "The Greatest Show" от саундтрака към филма "Най-великият шоумен".

Именно това е музиката, избрана от старши треньора на ансамбъла по художествена гимнастика Весела Димитрова за едно от съчетанията на отбора.

Хитът набира все по-голяма популярност, което определено е в голям плюс за грациите. Музиката от саундтрака е за композицията с три обръча и два чифта бухалки.

Мадам Риск не изневери и представи "Най-великото шоу"

В това съчетание влизат Лаура Траатс, Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова.

Симбиозата между музика и хореография е проектирана да отведе всеки фен на ансамбъла от пълно спокойствие до истинска еуфория за максимално кратко време. Нещо, което успя да постигне самият Хю Джакман в сряда вечерта в О2 Арена в Лондон.

В социалните мрежи веднага се появиха възторжени коментари от сорта "Забележително представяне на Джакман. Най-доброто изпълнение, което сме виждали на наградите БРИТ от доста време" и "Хю Джакман поднесе зашеметяващо изпълнение на наградите БРИТ".

Алекс Окслейд и приятелката му изгряха на наградите БРИТ

Първото контролно на грациите

източник: ММС - Пресцентър

Ансамбълът на България по художествена гимнастика имат още време до първото официално състезание за новия сезон. Отборът ще се покаже пред международната публика в началото на април за Световната купа в Пезаро, Италия (5-7 април). Седмица по-късно (12-14 април) тимът ни отново ще играе пред родна публика, на турнира в София.

Старши треньорът на ансамбъла и нейният помощник Михаела Маевска за заложили на изключително сложни и атрактивни композиции, с огромна трудност – по-висока от миналата година.

Хю Джакман

източник: Gulliver/GettyImages

Даниел Стъридж в целия си блясък - на сцената на БРИТ