Кубрат Пулев и Владимир Кличко проговориха преди мача на годината ексклузивно пред Нова телевизия. 

"Чувствам се отлично и готов. С Божията помощ и българите зад мен се надявам да успея”, каза Кобрата. 

Кличко е предложил двамата да се боксират с еднакви ръкавици – неговите. Втори подобен чифт обаче не може да бъде намерен никъде. На откритата тренировка между двамата са дали на Пулев други ръкавици, с които той не е тренирал досега.

"Това не е номер към мен. Това е за негово удобство. Той си е направил тези четири колана, като негов монопол ги държи и си прави каквото си иска. Не дава допинг контрол, може да прави каквото си иска. Може така да се напомпа, така че за мача да се изчисти и след него да даде абсолютно чиста допинг проба. И това не е възможно, а сигурно”, коментира Кобрата.

Междувременно американски боксьор направи истинско шоу пред залата. От много месеци той се опитва да предизвика Владимир Кличко да се боксира с него.

"Владимир, излез навън! Пулев, излез навън! Оттук нататък, където и да отиде, ще го следвам. Искам това, което иска и той – титлата. Каквото и да яде, ще го ям и аз. Това не е цирк. Аз съм двукратен световен шампион в тежка категория, за какъв цирк говориш”, заяви Шанън Бригс в отговор на въпрос на Нова телевизия.

Не забравяйте, че може да проследите сблъсъка между Пулев и Кличко пряко в сайта Gong.bg, както и по Нова Тв. Срещата ще започне около 00.00 часа на 15 ноември.