Кубрат Пулев коментира последните атаки от страна на Владимир Кличко преди боксовия мач помежду им за титлата в тежката категория. Пулев обясни, че Кличко е установил монопол върху четирите си колана и си прави каквото пожелае. Повод за тези изказвания на Кобрата станаха ръкавиците, които му бяха предоставени от организаторите /по стандарт на Кличко/.

 „Ръкавицата е най-важното нещо за боксьора. Това е като във Формула 1  да не видиш гумите. Това не е просто номер за мен. Той просто си държи тези четири колана, като негов монопол и си прави каквото поиска”, започна Пулев при откритата тренировка, за която излязоха заедно с Владимир Кличко на ринга в Хамбург.

„Дойдоха последно в Берлин да ми правят допинг-контрол. Буквално в един ресторант ми взеха кръв и урина”, обясни още Кобрата по повод на сериозния допинг-контрол към него и по отношение на това, че положението с конкурента му е на другия полюс.

Същевременно Владимир Кличко отвърна: „Готов съм за мача. Аз съм професионалист. Готов съм и за мача и да си защитя титлите. Няма да отговоря на Кубрат, защото той използва това като свое извинение”.

Не забравяйте, че може да проследите сблъсъка между Пулев и Кличко пряко в сайта Gong.bg, както и по Нова Тв. Срещата ще започне около 00.00 часа на 15 ноември.

Източник: www.novanews.bg