Целият боксов свят говори само за едно в последните часове - феноменалната битка между Антъни Джошуа и Владимир Кличко на "Уембли" в съботната вечер. Британецът победи с технически нокаут украинския ветеран и стана носител на три световни титли накуп. 

Въпросът, на който упорито отказаха да отговорят от неговия щаб веднага след двубоя беше кога ще се качи отново на ринга. И дали наистина следващият му мач може да е с българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев. 

Феноменално: Антъни Джошуа нокаутира Кличко на "Уембли"

Кобрата смля и Джонсън, да се готвят Кличко или Джошуа!

Кобрата победи американеца Кевин Джонсън в петък в "Арена Армеец" и е задължителен претендент за пояса на Джошуа в IBF. Ако има такъв мач между тях, той ще е най-рано през октомври тази година. 

Източник на Bein Sports от лагера на британския боксьор е разкрил пред медията, че той планира следващият му бой да е именно тогава. Все още не е ясно срещу кой съперник, като освен Кобрата, вариантите са реванш с Кличко, както и схватка с Деонтей Уайлдър. 

Опциите за Пулев и Джошуа, включват и Кличко

Дали ще видим Пулев срещу най-голямата звезда в тежката категория на професионалния бокс, ще разберем скоро. Но знаем, че ако има такъв мач, той ще е след около половин година.