Войната в социалните мрежи между световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа и Тайсън Фюри не спира. Двамата британци са се захапали още след мача на Ей Джей срещу Карлос Такам в края на миналия месец. 

Тогава Фюри обяви, че съперникът на Джошуа е "джудже", а той такива ги изяждал за закуска, последвано от нецензурно обяснение какво още прави с тях. И се закани, че може да го победи по всяко едно време. 

Джошуа няма да остане доволен от последното изявление на Фюри

Джошуа впоследствие отвърна на думите му, а сега написа и следното послание към него в профила си в една от социалните мрежи: "Стегни се, дебел ши***як!". Тези негови думи не останаха дълго без отговор от Фюри, който наистина се е запуснал и е пуснал корем. 

Фюри се закани: До лятото ще съм във форма за Джошуа

"Не ми трябва да отслабвам, за да те бия, перко! Обикновено такива като теб идвам и ги пребивам с един юмрук в лицето. Дори и дебел, идвам и те удрям в лицето и печеля. Лесно е човек да се бие с мен. А да бия отрепки като теб е още по-лесно. Хубаво ми е да видя, че Еди Хърн те е пуснал от каишката си за малко. Но по-добре да ти я сложи обратно, преди да те ухапя", написа впоследствие и Фюри.