Антъни Джошуа, Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри са големите имена в тежка категория в бокса, които в момента се предизвикват помежду си, въпреки че един от тях все още не е направил своето завръщане.

Разбира се, става въпрос за Тайсън Фюри, но по всичко изглежда, че той е твърдо решен да се завърне на ринга през 2018-та година. За тази цел "Циганския крал" трябва да смъкне поне 40 килограма от теглото си и да постигне договорка с Британската антидопингова агенция.

Фюри и Уайлдър винаги са имали по-голямо уважение един към друг, отколкото Уайлдър и Джошуа имат например. И двамата в миналото са показвали уважение един към друг и може би затова Фюри вярва, че има само един възможен победител, ако Уайлдър и Джошуа се изправят един срещу друг.

"Ако Дионтей Уайлдър се бие с Антъни Джошуа, Уайлдър ще го нокаутира! Бий се първо с мен Ей Джей, ще те разбия", се казва в публикацията на Фюри.

Джошуа е сравнително тих през последните дни, откакто Уайлдър премаза Стивърн в първия рунд на битката им миналата събота, но в текстово съобщение до неговият промоутър Еди Хърн, бе разкрито какво британецът е казал за Уайлдър: "Ще го изям!".

Що се отнася пък до евентуална битка между Джошуа и Фюри през следващото лято, само едно е ясно, Фюри задължително се нуждае от поне една подгряваща среща, преди да оспори титлите на Джошуа.

Антъни Джошуа за Уайлдър: Ще го изям!

Уайлдър към Ей Джей: Царете не преследват селяни