Мачът между световния шампион Антъни Джошуа и носителят на интерконтиненталната титла на WBA Кубрат Пулев ще чупи рекорди. Очаква се на двубоя на 28 октомври в Кардиф да присъстват около 80 хиляди зрители.

“Принсипалити Стейдиъм”, който както стана ясно ще бъде със затворен покрив, ще се пръска по шевовете, като специално за сблъсъка капацитета му ще бъде увеличен, за да може да приеме рекорден брой любители на бокса.

Левичарят, който единствен отчая Мохамед Али

Това ще разбие на пух и прах настоящия рекорд от 63 315 зрители, които са присъствали на легендарния мач-реванш между Леон Спинкс и Мохамед Али на 15 септември 1978 година на закрития "Ню Орлиънс Супердоум". 

Джошуа - Кубрат ще бъде нов рекорд в историята за най-посетен боксов мач в закрита арена. Припомняме, че на мача между британеца и Кличко присъстваха 90 хиляди на "Уембли", но двубоят се игра на открито.

Кобрата и Джошуа очи в очи в понеделник в Кардиф

По-късно днес Джошуа и Кобрата за първи път ще се срещнат очи в очи в дебютната пресконференция преди сблъсъка на 28-и. Билетите за мача се очаква да бъдат пуснати за онлайн продажба във вторник (12 септември).

Джошуа се закани да нокаутира Пулев

Кобрата: Джошуа няма да има никакъв шанс срещу мен!