Световният шампион по бокс Антъни Джошуа се закани да нокаутира Кубрат Пулев в предстоящия мач между двамата, който бе насрочен на 28 октомври на „Принсипалити Стейдиъм“ в Кардиф.

„Мисля, че Пулев е много, много талантлив. Той е олимпийски бронзов медалист, което говори достатъчно добре за неговите качества. Той е звезда в своята страна. Той е като крал в България. Той със сигурност ще бъде мобилизиран да се представи много силно“, коментира Джошуа пред „Sky Sports“.

„Няма никакво значение какво съм гледал от неговите мачове в YouTube. Моите съперници се представят винаги много мотивирано срещу мен. Аз трябва да се подготвя за един много силен съперник, който ще бъде амбициран да се докаже срещу мен“, добави британецът.

Официално: Има дата и място за Джошуа - Пулев

Промоутърът на Джошуа не пропусна да се заяде с Кубрат

„Пулев се боксира с Владимир Кличко на много високо ниво, а хората изглежда са забравили това. Аз защитавам световната титла и отговорността е много голяма. Невероятно е, че мачът ще бъде в Кардиф. САЩ има своя блясък, но аз съм доволен, че мачовете се провеждат във Великобритания и парите отиват за благотворителност. Пулев има характерния за източноевропейските боксьори стил. Аз трябва да му докажа, че съм бика на ринга. Аз съм краля на бокса. Ако мога, бих искал да запиша моята 20-та победа с 20-ти нокаут“, каза още Антъни Джошуа. 

Кобрата: Джошуа няма да има никакъв шанс срещу мен!

Джошуа преди мача с Кобрата: Нямам време за гаджета, а само за бокс