Последната среща преди сблъсъка на ринга в "Арена Армеец" между Кубрат Пулев и нигериеца Самюел Питър мина спокойно и без излишни емоции. Двамата минаха на официалното претегляне на кантара преди мача им в събота вечерта в София.

Така се спестиха излишните ексцесии, които съпътстваха кантара на Кобрата преди миналия му мач с Дерек Чисора. Тогава един от публиката удари британеца по врата при претеглянето, страстите се нажежиха и зарядът преди мача беше особено наелектризиран.

Сега обаче Пулев и Питър минаха през претеглянето и нямаше подобни изцепки от никого. Те си размениха по няколко лоши погледа и се оттеглиха в обкръжението си за финални приготовления за боя.

Иначе Кобрата показа по-добра физическа форма. Той закова кантара на 114, 650 кг, докато съперникът му е с над 8 кг по-тежък - 122,9 кг. Нигериецът е смъкнал близо 30 кила, за да е във форма за този мач.

Не пропускайте „Нощта на шампионите” и двубоя между Кубрат Пулев и Самюел Питър, на 3 декември , събота от 20.00 ч., в HD качество на живо в ефира на DIEMA SPORT  и на платформата GONG PLAY. Билетите за "Нощта на шампионите" се разпространяват в мрежата наwww.eventim.bg.

Двубоят на Кобрата наближава! Ако вече си решил, че ще бъдеш в залата, направи ни съпричастни на твоето изживяване!

Качи свои снимки и видео от моментите, които са те впечатлили.

Сподели страстта си с #фенсектор и # fansector в социалните мрежи, а ние ще направим съпричастни милионите фенове на Пулев с онова, което си заснел. 

Бъди нашите очи в „Арена Армеец“ #фенсектор и # fansector.