Треньорът на Кубрат Пулев Ули Вегнер бе категоричен, че Кубрат Пулев заслужава да стане световен шампион и ще стане такъв. Вегнер говори на официалната пресконференция преди боксовата галавечер на 3-и декември в София и мача на Кубрат Пулев със Самюел Питър.

„Неговата подготовка беще усърдна и качествена знаем, че сме поели голяма отговорност. Най-важното в този момент е той да се представи убедително. Кубрат е много добре подготвен. Впечатлен съм и от неговия интелект и от начина, по който обработва информацията. Впечатлен съм от неговата голама способност и ориенрираност към резултатите. Смятам, че той ще стане световен шампион. Имаме добрите предпоставки за това”, коментира Ули Вегнер.

„Смятам, че за това време ние наблюдавахме много записи на Питър, направихме необходимите анализи. Той е състезател, който не трябва да се подценява”, добави треньорът.

„Учудвам се, въпреки че от дълги години съм треньор как се държи той. Важна за него е световната титла и аз намирам това за прекрасно. Впечатлен съм от това как той бе посрещнат на летището. Това за него е от изключителна важност”, каза още опитният специалист.

„Той заслужава световната титла. Качеството, което той показва е налице. За мен е предизвикателство да му помогна да реализира целите, които той има”, категоричен бе Ули Вегнер за Кубрат Пулев.

„Нощта на шампионите“ предстои на 3-и декември, като ще може да я проследите по DIEMA SPORT и по GONG PLAY.

Всичко около боксовото шоу ще откриете в GONG.BG.


Нямаш търпение за шоуто в "Арена Армеец"? И ние!

Качи свои снимки и видео от моментите, които са те впечатлили.

Сподели страстта си с #фенсектор и # fansector в социалните мрежи, а ние ще направим съпричастни милионите фенове на Пулев с онова, което си заснел. 

Бъди нашите очи в „Арена Армеец“ #фенсектор и # fansector.