Нападателят на Пирин Благоевград Аймен Суда заяви, че в Пирин вече са работи много по-професионално. Освен това той обеща да даде следващото си интервю на български език. 

"Ако сравня двата ми престоя в Пирин - сега се работи много по-професионално. Надявам се, че отборът ще прави стъпки напред. И аз виждам проблемите, но се надявам, че при новия кмет ситуацията ще се промени. Пирин и Благоевград заслужават да бъдат в Топ 6", започна Суда пред DIEMA SPORT. 

"В миналите мачове допуснахме грешки, но се научихме от тях и го показахме на терена. В последния мач и шансът ни покри. Готови сме да се срещнем още веднъж с останалите отбор". 

"Иво Тренчев дойде с голямо желание за промяна. Беше решен на всичко. Още в началото започнахме да работим много здраво. Треньорът залага на много видео и анализи. Всяка седмица полагаме много усилия, за да разузнаваме съперника. Всички позитивни резултати са плод на неговата работа. Спечелихме много точни и ще печелим още. За жалост не вкарваме много голове. Приемаме всеки мач като една война, като последния мач през сезона. Раздаваме се докрай", каза Суда. 

В края на интервюто французинът проговори на български и обеща да даде следващото си интервю, ако отново шампанското на Gong.bg, на родния ни език.