Световната вицешампионка по художествена гимнастика Дария Кондакова остана доволна от представянето си на турнира от Световната купа, който се проведе в София. Тя призна, че е имала някои грешки, но това ще й помогне да се ориентира на какво ниво се намира преди Световното първенство.

Старши треньорът на руския национален отбор Ирина Винер заяви, че с представянето си в Арена Армеец, Кондакова е спечелила доверието й и ще замине като втора състезателка за шампионата на планетата във Франция след месец.

“Доволна съм от представянето си, въпреки че направих някои грешки. Но в хода на едно състезание това е нормално. За мен беше важно да видя до къде съм стигнала с подготовката преди световното първенство. Във Франция каквото се случи - ние ще си свършим нашата работа”, сподели Кондакова.

“Всички отбори се бяха подготвили и се представиха добре тук. В сравнение с миналата година съчетанието ми са по-разнообразни. Ние работихме върху това. На зрителите не им е интересно да гледат едно и също и затова ние се стараем да бъдем интересни”, добави Кондакова.