Според президента на Ultimate Fighting Championship (UFC) Дейна Уайт, неговата най-голяма звезда, Конър Макгрегър, настоява за реванш с легендата в света на бокса Флойд Мейуедър.

През август Макгрегър направи професионалния си боксов дебют срещу Мейуедър в "Т-Мобайл Арена" в Лас Вегас. Ирландецът започна добре битка, но потъна надолу с напредването на рундовете и бе спрян чрез техническо нокаут в 10-ия рунд.

40-годишният Мейуедър, който излезе от двугодишна пенсия за мача с Конър Макгрегър, твърди, че няма никакво намерение да се бие отново. Но въпреки че американеца обеща повече да не се бие, Макгрегър иска отново да се изправи срещу него на всяка цена.

Сега Уайт разкрива, че ирландецът не е особено доволен от своето представяне и иска реванш, в който да има шанс да се поправи.

"Конър иска този реванш наистина много. Казах му, че това, което направи в първата среща е било невероятно. Седях до ринга и си мислех: "Боже мой, намерихме това дете в Ирландия преди четири години, а сега той влиза в шестия рунд в боксова среща с Флойд Мейуедър". Конър се справи изключително добре, но той не е доволен от представянето си, тъй като наистина вярваше, че може да спечели тази битка", заяви Дейна Уайт.

Уайт обаче се надява, че Конър Макгрегър ще забрави идеята за реванш с Флойд Мейуедър и ще се завърне в UFC.

"Конър се справи много добре в първите четири рунда с Мейуедър. Трябва да разберете, направих всичко възможно, за да може този мач да се случи и всеки професионален боксьор ми казваше, че Конър няма да удари нито веднъж Флойд. В крайна сметка той успя да го направи. Най-малкото, което исках е, когато хората изключат телевизора след края на срещата да си кажат, че това е било добра битка и това в края на краищата беше добра битка. Знам дълбоко в себе си, че Макгрегър ще се бие отново с Мейуедър, но преди всичко той трябва да се върне в света на смесените бойни изкуства и да защити титлата си", добави Дейна Уайт.