Българският боксьор Кубрат Пулев е приел да се бие с Дилиан Уайт в елиминационен мач, който ще определи официалния претендент за пояса в тежка категория на Международната боксова федерация - IBF.

Контузията на Кобрата е в историята, готви се здраво

Кубрат на мач от битка с Джошуа, съперникът е свиреп

Вчера промоутърът на носителя на пояса Антъни Джошуа - Еди Хърн, разкри, че от IBF са наредили да се състои мач между Пулев и Уайт, като победителят ще има възможност да се изправи срещу Джошуа.

"Приемаме предизвикателството, надявам се и Дилиан да го направи. Готови сме да организираме мача. Работим успешно с Еди от години, той е човек, с когото лесно се върши работа, каквито сме и ние. Мисля, че ще се получи лесно", коментира промоутърът на Кобрата Нисе Заурланд.

Промоутърът на Джошуа и Уайт подцени сериозно Кобрата

Според Зауерланд мачът може да се състои, както в България, така и във Великобритания. "Кубрат е национален герой в България и продава по 20 хиляди билета на своите мачове. Дилиан от своя страна също е интересен боксьор. Това ще е голям мач, както и да го гледаме. Юни е реалистичен вариант. Кубрат отново тренира, възстановен е от контузията и е готов да се бие", допълни Зауерланд. /БГНЕС