Контузията на Кубрат Пулев вече е в историята и той се готви усилено за следващия си мач. Това разкри неговият по-малък брат Тервел пред NOVA и също така сподели очакванията си от предстоящата битка на Кобрата с Дилиан Уайт. Победителят от нея ще срещне Антъни Джошуа за световната титла в IBF.

"Мога да кажа, че се очакваше развитие с него и да излезе някакъв мач, но не знаех точно с кой противник би могло да се организира. Гледал съм мачове на Дилиан Уайт, доста атрактивен и настъпателен боксьор е. Ще стане доста интересен мач.

Един такъв елиминационен мач е необходим и победителят ще играе с Антъни Джошуа. Кобрата в момента е в Германия, подготвя се. Контузията му мога да кажа, че вече е в миналото. Той усилва оборотите на подготовката си", сподели Тервел и заяви, че тепърва ще коментира с брат си предстоящата битка.

"Колкото до този елиминационен мач, още не сме го коментирали. Ще се чуем и ще разбере каква е неговата настройка, каква е нагласата му. По тази новина още не сме говорили", заяви по-малкият брат Пулев и говори за предстоящото си излизане на ринга тази седмица.

"Кубрат ще дойде от Германия във Виена за моя мач в събота. Смятам, че съм подготвен. Мачът ще е показателен какво сме свършили, доколко ме го свършили. Надявам се да съм готов и да зарадваме хората", завърши Тервел Пулев.