След бурните емоции извън ринга в последните седмици, българската звезда Кубрат Пулев получи признание за боксовите си качества. При това то дойде от по-възрастен от него боксьор, с когото тренират заедно в последно време. 

Става въпрос за Би Джей Флорес, който миналата година беше на път да се откаже от спорта след една от загубите си, но намери ново вдъхновение на 40-годишна възраст. И една от причините за това е именно Кобрата. 

Двамата имат общи треньори. За подготовката им се грижат Ибн Карсън и Мемо Ередиа, които са доказани имена отвъд Океана и които имат договор да се грижат за боксьорите на Top Rank. И точно това прави Би Джей и Кубрат чести спаринг-партньори. 

"Ибн и Мемо ми помагат много да се върна на върха на формата си. А да си в един лагер с боец от световна класа като Кубрат Пулев, е много полезен опит. Той е много добър боксьор и има много какво да науча от него. С тези придобивки в щаба ми, обещавам да изиненадам много хора в следващата ми схватка на 12 юли", заяви Флорес. Тогава той ще се бие с шведа Ото Валин.