Вербалната война между двамата най-добри боксьори в тежка категория продължава да бъде много бурна, като Дионтей Уайлдър (39-0, 38 нокаута) се заклева да "сложи край" на кариерата на Антъни Джошуа (20-0, 20 нокаута) при евентуална тяхна среща.

Уайлдър: Джошуа се страхува от мен, не иска да се бием

"Джошуа, нека направим тази битка, човече. Това ще бъде една от най-големите и най-вълнуващите битки в историята на спорта. Бихме могли да счупим всички рекорди, можем да пренапишем историята, когато двамата се срещнем на ринга", заяви Уайлдър.

Джошуа обясни защо се подигра с Паркър, Уайлдър и Фюри

"Аз съм готов, за теб не знам. За теб досега бе лесно, беше ясно над главата ти. Ти си готов да се биеш с нискоразрядни бойци и да си прибираш милионите и не искаш да слезеш от този влак, но аз съм човекът, който ще прекрати кариерата ти!", добави американецът.

Междувременно, шампионът на IBF, IBO и WBA Джошуа предупреди Уайлдър, че той трябва да бъде по-реалистичен относно исканията си, ако наистина желае двамата да се срещнат през следващата година.

Еди Хърн: Джошуа и Уайлдър със сигурност ще се бият през 2018-а

"Не съм в бизнеса, за да правя обещания, които не мога да изпълня. Работим върху тази битка. Ако Дионтей Уайлдър си държи на думата, тази битка ще се състои през 2018-а година. Това е прост бизнес. Работили сме с величия като Владимир Кличко. Успяхме да направим през защити на коланите. Ако те са реалисти в това, което искат, определено битка ще има", заяви Джошуа.