Българският боксьор Кубрат Пулев сподели пред NOVA, че очаква справедливост след официалното изслушване в САЩ по казусите с Джени Суши и Богдан Дину. Той също така поясни, че не е имало преговори до момента между неговите представители и тези на Равало за пари.

Припомняме, че по-късно тази вечер Кобрата ще се изправи пред Атлетическата комисия на щата Калифорния по двата казуса, в които е замесено името му. Първият е заведеното дело от репортерката Джени Суши и адвокатка ѝ Глория Олред за сексуално посегателство заради целувката от страна на българина в минутите след мача с Богдан Дину. 

Андреа е суперважна за победа на Пулев, българи го защитиха с петиция

Вторият е е свързан със самия румънец. Той твърди, че Пулев е използвал незпозволени удари по време на мача и иска резултатът да бъде анулиран.

След решението на Атлетическата комисия на щата Калифорния ще стане ясно дали българската звезда има бъдеще в спорта на американска територия. 

Именно тази комисия отне временно лиценза му да се състезава на територията ѝ, а в останалите щати негласно се съгласяват с нея. Така това е огромна пречка засега пред развитието на Пулев да се бори за популярност на най-големия боксов пазар в света.

„Винаги съм готов за всякакви битки. Не виждам защо да не съм готов, когато човек казва истината и е откровен, то е едно към едно с действителността и нищо не го притеснява. Моята теза ще е истината, няма друга защитна теза“, започна Пулев.

„Истината е, че това нейно твърдение (бел. ред. - на Джени Суши), да, аз съжалявам за това мое действие. Това бе подбудено от естествени причини. Не виждам защо трябва да правим от мухата слон и да казваме на черното бяло. Няма нужда да се изменя истината и да се изопачават фактите“, коментира още Пулев.

На питане дали представителите на двете страни са влизали в контракт преди предстоящото официално изслушване в търсене на спогодба, Пулев отвърна: „Не сме преговаряли за пари със Суши. Това са може би измислици“.

„Очаквам американската институция да се отнесе справедливо. Те да констатират истината и това да е тяхното решение“, сподели Пулев.


Кобрата срещу Суши и Дину: Епизод решителен!

Андреа се готви за срещата със Суши с поредната секси снимка

Скандал: Комисията в САЩ е явно пристрастна срещу Пулев

Джени Суши иска повече от половин милион от Кобрата

Джени Суши изригна срещу хейтърите с неграмотен пост