Фолкпевицата Андреа може да се окаже с ключова подкрепа по делото за сексуално посегателство, което се води срещу половинката ѝ Кубрат Пулев. Родният боксьор ще се яви по-късно тази вечер българско време пред Атлетическата комисия на щата Калифорния по обвинението на реопртерката Джени Суши. Заради него той в момента е с отнет лиценз на територията на щата. 

Според юристи, изразили мнение пред NOVA, много е важно жената на подсъдимия да стои до него по време на заседанието и да му оказва подкрепа по всякакъв начин. Такова е мнението и на всички адвокати по сексуални посегателства в САЩ. 

Ситуацията е с изключително неясен изход, като предварителните очаквания са изказванията на Кобрата и пускането на клипчетата от купона след мача, в които репортерката танцува в скута на негов приятел, да се отразят негативно на българина. Според правистите отвъд Океана, няма никакво значение какво е правила Джени Суши и с кого, а важен е случаят именно и само с целувката. 

Иначе Пулев се радва на огромна подкрепа от българската общност в Лос Анджелис и Калифорния. Родни фенове са зад него, като са готови да изпратят и петиция до комисията, защото твърдят, че правата им като фенове са нарушени. 


Кобрата срещу Суши и Дину: Епизод решителен!

Андреа се готви за срещата със Суши с поредната секси снимка

Скандал: Комисията в САЩ е явно пристрастна срещу Пулев

Джени Суши иска повече от половин милион от Кобрата

Джени Суши изригна срещу хейтърите с неграмотен пост