Промоутърът на българската боскова звезда Кубрат Пулев Нисе Зауерланд заяви пред Sky Sports, че Кобрата продължава да е в топ 3 на боксьорите в тежката категория и мачът с Антъни Джошуа далеч не е забравен.

Завръщането на Кобрата може да е за междинната титла на WBA

Както е известно, планирата битка помежду им през есента на 2017 година пропадна заради контузия на българина.

„Кубрат продължава да е в топ 3 на боксьорите в тежката категория, така че мачът с Антъни Джошуа не е забравен“, започна Нисе Зауерланд пред Sky Sports.

Пулев: До две седмици започвам да тренирам яко

„Естествено, че Кубрат все още иска да се бие с Джошуа. Не знам дали, Антъни все още има такива желания, но такъв двубой би бил голямо събитие за Пулев и за всеки боец в настоящия момент. Джошуа не е само голям боксьор, но се превърна и в суперзвезда“, добави промоутърът.

Кобрата се подложил на процедури като тези на Надал

„В момента Кубрат провежда леки тренировки. Ние планираме следващите му стъпки. Кубрат бе много разочарован, след като мачът с Джошуа се провали. Това щеше да е голямо събитие, което бе добро и от финансова гледна точка. С оглед победите, които трупа Мануел Чар в момента, има вероятност той да е следващ съперник на Кобрата. Като цяло той е вероятен съперник за Пулев“, добави Нисе Зауерланд.