Конър Макгрегър просто продължава да прави история. В сряда ирландецът бе включен във фотогалерията, наречена "Garden 366", която има за цел да събере най-великите моменти, случили се в монументалната за света на бойни спортове зала "Медисън Скуеър Гардън".

Снимката на Макгрегър, която ще украсява изложбата, ще бъде тази, в която той държи двете си титли след като нокаутира Еди Алварез, за да стане шампион на UFC и в лека категория (освен в категория перо), показвайки, че той е единственият боец, който държи две титли на организацията едновременно.

Победата на Конър, която пренаписа историята на смесените бойни изкуства, сега се присъединява към многобройните запомнящи се моменти, които са се случили в най-известната зала в света, като последната баскетболна среща на Парик Юинг, битката в тежка категория между Ивендър Холифийлд и Ленък Люис, забивката на Джон Старкс над Хорас Гранд и Майкъл Джордан, и спечелването на купа Стенли от Ню Йорк Рейнджърс.

Ето и изявлението, направено от страна на длъжностните лица от Медисън Скуеър Гардън:

"На този етап, компанията "Медисън Скуеър Гардън" иска да направи специална презентация. По време на последната тригодишна трансформация на "Медисън Скуеър Гардън" едно от най-значимите подобрения бе добавянето на фотогалерията "The Garden 366", представена от SAP. "Garden 366" има за цел да представи невероятната история на залата и обгръща целия шести етаж, показвайки по един вълнуващ момент за всеки ден от календарната година в спорта, развлеченията, политиката и културата. Днес сме горди да ви представим нашият най-нов момент."