Само ден след публикуването на видеоклип, в който Флойд Мейуедър показва себе си в Октагон в една от залите за смесени бойни изкуства в Лас Вегас, провокативният американец предприе още едно действие в тази посока, този път стигайки дори по-далеч, запитвайки аудиторията си: "2018-та. Флойд "Парите" Мейуедър. Смесени бойни изкуства. Какви са шансовете?

Майуедър стана неразривно свързан със света на смесените бойни изкуства през 2017-та година, когато неговата вражда със суперзвездата на Ultimate Fighting Championship (UFC) Конър Макгрегър завърши с мултимилионен боксов мач миналия август, който Майуедър спечели чрез технически нокаут в 10-ия рунд. 

Двамата атлети прибраха огромни суми за участието си в тази среща и сега продължават да "флиртуват" помежду си със снимки и видеоклипове в социалните мрежи.

И докато в никое от съобщенията на Мейуедър не се споменава името на Макгрегър, те със сигурност привличат вниманието на "Прословутия", който не се забави със своя отговор.

"Хахахаха, много добре. Поддържай добрата работа синко. Искрено Ваш, Старши", се казва в отговора на ирландеца.

Струва си да отбележим и факта, че на гащета на Мейуедър е изписано "Paddy Power", което е онлайн сайт за залагания, базиран в Ирландия, а именно те го спонсорираха за боксовата му среща с Макгрегър. 

По време на краткото си изявление в клипа по-горе, Мейуедър казва "Пади", докато пита за възможностите да влезе в Октагона, така че е възможно това да е просто поредната рекламна хитринка на американеца.