Шампионката на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория перо Крис Сайборг се превърна в поредния критик на Ронда Раузи и Конър Макгрегър, след като определи двамата като най-надценените бойци в света.

Властващата дълги години в спорта бразилка даде за пример срещите на Раузи с Аманда Нунеш и Холи Холм и заяви, че Макгрегър го очаква същата съдба, ако реши изобщо да се завърне в клетката.

"Видяхте какво е случи с Ронда Раузи. Всички мислеха, че тя може да победи всеки, но в крайна сметка видяхте как завършиха битките ѝ с истинските бойци. Същото нещо ще се случи и с Макгрегър, ако се върне. Бих искала да го видя в двубой с Жакаре Соуса или Хабиб Нурмагомедов. Макгрегър без съмнение е голямо име в ММА средите, но не съм го виждала срещу сериозен съперник", заяви тя.

Сайборг също така засегна и въпроса за това как целият спорт се върти само около няколко души и как те биват популяризирани от организацията в пъти повече, отколкото останалите, които се трудят наравно с тях.

"Не ми харесва как целият спорт е концентриран върху двама души. В един момент те губят и целият интерес изчезва. Трябва да промотирате всичките си бойци. Популяризираха само Ронда толкова дълго време, а къде е тя сега? Трябва да рекламирате и останалите момичета. Същата е историята и с Макгрегър, промотираха само него в един период от време, а него сега го няма. Трябва всички да бъдат популяризирани, за да не бъдем зависими само от един или двама души", добави Сайборг.