Не отписвайте Доналд Сероне!. Претендентът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория прекъсна серията си от три поредни загуби след победа с впечатляващ нокаут над Янси Мадейрос в провелото се тази сутрин събитие на организацията в Остин, Тексас.

Планът на Мадейрос беше да бъде агресивен от самото начало и да влиза в размени с "Каубоя", но едно дясно кроше от страна на Сероне прати на земята талантливия хаваец в последните секунди на откриващия рунд.

След това Доналд Сероне се нахвърли върху върху опонента си и не се отказа, докато реферът Хърн Дийн не реши да прекрати срещата две секунди преди края на рунда.

Победата бе 20-та за Сероне (33-10) в UFC, което го изравнява на върха в класацията за най-много победи в историята на организацията с бойци като Джордж Сен Пиер и Майкъл Биспинг.

"Знаете как стоят нещата, казват ми къде да отида и аз отивам, това е всичко, което трябва да знам", заяви Доналд Сероне.

С тази загуба професионалния рекорд на Мадейрос спадна до 15-5, а също така серията му от три поредни победи бе прекъсната.

Преди това той надделя подред над бойци като Шон Спенсър, Ерик Силва и Алекс Оливейра.