Богатата наследница на империята Хилтън – Парис – най-после уважи своя собствен мотоциклетен отбор, който се състезава при 125-кубиковите в световния шампионат. Тимът, наречен очаквано Paris Hilton Racing, записва отлични резултати през този сезон, и русата госпожица се включи в подготовката за състезанието за Голямата награда на Испания на пистата в Каталуния. Парис лично застана и на стартовата решетка, за да пожелае успех на пилотите си Серхио Гадеа и Маверик Виналес.

Виналес записа победа в предишното състезание на пистата в Льо Ман, Франция, а сега финишира втори. Гадеа също се представя добре, като влезе в десетката в последните два старта.

„Много се вълнувам, за първи път посещавам състезание по мотоциклетизъм. Нямам търпение. Толкова е забавно. Обичам мотоциклети, дори сега ще си взимам вкъщи един, и ще тренирам,” заяви Парис пред камерите на пистата.

„Пилотите ми са невероятни. Особено Маверик, който победи във Франция. Разбира се моите пилоти са любимите ми пилоти, много ги обичам!,” добави блондинката.