На 14 декември  в автосалона на Камор Ауто се състоя официалното закриване на невероятния за PB Racing Team състезателен сезон 2011. Главните участници на вечерта бяха Мартин Чой, 22-кратен шампион и неговия съотборник - Михаил Иванов.

В неповторимата и автентична атмосфера на състезателния бокс на PB Racing Team бе представен и неудържимия BMW S 1000 RR, шампион сред мотоциклетите. Само за тази година Мартин Чой заедно с най-добрия мотоциклет в своя клас извоюва три поредни титли в шампионатите на България, Европа Alpe Adria и Източна Европа. Предния успешен сезон е най-силният до момента в кариерата на неудържимия състезател.

В компанията на водещия на събитието Момчил Манчев, спортен журналист и коментатор на Формула 1, Мартин Чой сподели за предизвикателствата, които е срещнал по пътя към победите. След трудния старт на сезона и нанесените травми, неоспоримите качества на състезателя, правилния избор на мотоциклет и висок адреналин го водят към победа.

Неудържимите PB Racing Team вече имат план за следващия съзтезателен сезон 2012.

Целят се отново в Националния и Източно-европейски шампионати, Европа Alpe Adria, 2 кръга от IDM, както и 1 кръг от WSBK в борба за покоряване на нови върхове.

В качеството си на BMW Motorrad дълър, Камор Ауто подкрепя PB Racing Team в мотоциклетния спорт от началото на 2011 година.  В знак на признание за успехите и постиженията на Мартин Чой, Джери Шлайдер, управител на Камор Ауто, предостави автомобил BMW X3 на шампиона с пожелание за още повече подиуми през сезон 2012.