Малайзия – плажове, тропически климат, луксът на Куала Лумпур и… веднъж годишно Формула 1. Няма по-добро място за Себастиан Фетел да опита да изтрие кошмарния спомен от Гран При на Сингапур. Германецът вече изостава с 28 точки от Люис Хамилтън в класирането при конструкторите, което значи, че място за грешни стъпки няма.

В първия ден от октомври пилотът на Ферари е задължен да преследва яростно рекордна 5-а победа на „Сепанг”. За Фетел ситуацията е всичко или нищо, което значи, че адреналинът ще се покачва с всеки вираж. Ако за теб усещането не е достатъчно силно, също разполагаме с рецептата. Не е нужно да правиш нещо сложно, просто се насочи към страницата на Играта – gong.bg/f1.

Новото състезание в Малайзия ти предоставя нова възможност да участваш в играта на Heineken. Включи се, недей да имаш никакви колебания и посети страницата на Играта - gong.bg/f1.

 За да участваш в играта, няма нужда да откъсваш поглед от екшъна на пистата, трябват ти само няколко секунди.. Трябва да  да посетиш страницата на Играта, gong.bg/f1; да се съгласиш с правилата на кампанията и да се регистрираш със своите имена, телефон и имейл адрес.

Всяка регистрация участва в томбола за раздаване на награди.

Един участник не може да спечели повече от една награда.

Наградите са осигурени от мърчандайза на Ф1 и Heineken и са както следва:

- F1 шапки: 2 броя за всяко състезание

- F1 бутилка за вода за всяко състезание

- комплект от 2 стъклени чаши за бира Heineken: по 5 за всяко състезание,

Имената на спечелилите участници ще бъдат изтеглени чрез томбола в присъствието на един представител на Организатора и един на Агенцията.

Спечелилите участници трябва да потвърдят приемането на наградите при получено обаждане от страна на Организатора.

При получаване на наградата спечелилите я участници трябва да докажат, че са пълнолетни чрез представяне на документ за самоличност.

Включи се в играта ТУК!