Приятелката на Люис Хамилтън Никол Шерцингер за пореден път разкри уменията си на сцената, този път с благотворителна цел. Брюнетката се включи в мюзикъла The Rocky Horror Picture Show по случай 35-та годишнина на представлението.

Певицата/танцьорка/актриса бе само част от звездния състав, който постави смесицата между комедия и ужас пред публиката в Лос Анжелис, но сексапилният й тоалет веднага я открои измежду Джак Никълсън и Дани Де Вито.

Часове след тази изява на Никол, стана ясно, че тя е получила и роля в киното. Госпожица Шерцингер ще играе злодей в третата част на комедията „Мъже в черно”.

„Героинята ми се казва Лили. Ролята е малка, на лошата,” разкри хубавицата. „Вълнувам се, защото във филма умирам. Все пак имам и реплики обаче. Казвам няколко думи, и след това чак умирам,” разясни тя.

Приятелката на Люис Хамилтън показа, че може да върши куп неща едновременно, като докато се състояха и гореспоменатите събития, Шерцингер зарадва феновете си и с видеоклип към песента си „Отрова”.