Въпреки че изминалата година не бе от най-добрите за Флавио Бриаторе, изглежда 2010-та ще е повече от щастлива за бившия шеф във Формула 1. Причината за това е раждането на сина му. Очарователната му половинка Елизабета Грегорачи роди момченце в четвъртък.

Малкия е с тегло 4,1 килограма и носи името Фалко Нейтън. Според изданията в Италия, бащата е присъствал в момента на раждането. И майката, и детето се чувстват добре след раждането в болница в Ница.

Елизабета и Фалвио се ожениха през лятото на 2008 година. 60-годишният Флавио Бриаторе, който се славеше като истински плейбой, изглежда най-после е открил истинската жена.

Идеята за нестандартното име е на бащата. Самата Грегорачи преди време сподели, че тя е искала съвсем обикновено име, но Бриаторе бил на коренно различно мнение.

“Аз искам често срещано име. Марио, като името на баща ми или Джеймс, като името на бащата на Флавио”, каза преди време красавицата. В избора обаче най-вероятно е надделяло мнението на бившия бос във Формула 1.

Гледайте на живо Формула 1 с туристическа агенция „Галера”.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.