Марая Кери ще закрие Гран При на Азербайджан

Марая Кери източник: Gulliver/Getty Images

Марая Кери източник: Gulliver/Getty Images

Поп певицата Марая Кери ще бъде голямата изненада, подготвена от организаторите на тазгодишното Гран При на Азербайджан във Формула 1. Американската изпълнителка ще има честта да закрие надпреварата в неделната вечер на 25 юни.

Кери ще подготви репертоар с едни от най-популярните си хитове, а импровизираният концерт ще започне малко след развяването на карирания фланг в Баку. Всички зрители, закупили си билети за състезанието, ще имат право на свободен достъп до музикалната атракция.

Марая Кери ще бъде „черешката на тортата“ през уикенда, когато групата The Black Eyed Peas и добре известната у нас Никол Шерцингер ще изнесат концерти в събота.

„Ние сме невероятно горди да приветстваме най-успешната женска музикална изпълнителка в историята да закрие нашето второ поредно състезание от Формула 1 в Баку. Да чуем нейната богата колекция от хитове тук ще бъде истинска привилегия, както и перфектният финал за това, което се очертава да бъде най-големият и на-хубав състезателен уикенд в шампионата“, коментира Ариф Рахимов, изпълнителният директор на пистата в Баку.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Гран При на Азербайджан Формула 1

Формула 1

SAS banner