От Ферари отрекоха, че състезанието в Испания следващия месец ще е последният им шанс да останат в борбата за шампионската титла, но въпреки това признаха, че имат нужда от кардинална промяна.

След като най-накрая счупиха "черната серия" от началото на сезона и записаха точка след шестото място на Кими Райконен в Бахрейн, шефът на Скудерията Стефано Доменикали успя за секунда да си поеме въздух.

"Със сигурност това е много важна точка за нас. Беше глътка въздух и имахме нужда от този момент, с цялото напрежение, което имаме. Сега обаче трябва здраво да стъпим на земята. Това бе минимумът, на който сме способни, така, че трябва да сме сигурни, че ще постигнем всички цели, които имаме. Най-малкото знаем какво да правим, но отново подчертавам, че е важно да видим първи карирания флаг", коментира Доменикали. "Без съмнение състезанието в Испания ще е много важно за нас. Най-вече, защото ще трябва да проверим подобренията по колата, но не мисля, че Испания е последният ни шанс. Със сигурност случая не е такъв. Ще е важно, но не фундаментално", допълни още шефът на "черните кончета".