Съпругата на Флавио Бриаторе Елизабета Грегорачи стана поредната известна хубавица, която се престраши да покаже на света бременното си коремче. Бъдещата мама последва примера на Деми Муур, Ева Херцигова и Моника Белучи, и огря корицата на списание „Ки”.

28-годишната Елизабета ще дари 30 години по-стария от нея бивш бос от Формула 1 с дете през май, като засега се смята, че е избрала за място на раждането Англия. В интервюто си за „Ки” брюнетката категорично отрича двамата да са избрали името Фалкън (Сокол) за момченцето. „Ще избера по-традиционно име, защото аз съм си такава. Нямам нищо против да го наречем Флавио-младши. Така поне няма да сменяме инициалите на дрехите,” казва Грегорачи.

„Бебето ще се роди в Лондон, защото там живеем в момента. След това ще отидем в Германия, където ще оставя мои стволови клетки от пъпната връв, да бъдат замразени, в случай на бъдещи проблеми,” разясни още тя.

Елизабета разкри, че тя и съпругът й са били на върха на щастието, когато научили новината, че Флавио е оневинен след сагата около Рено, заради която бе изхвърлен от спорта. Тя си призна още, че нагъва сериозно пица и сладкиши, а коремът й расте непрекъснато, но това не я тревожи.

Елизабета и Бриаторе се ожениха на 14 юни 2008 година, след двугодишна връзка. Флавио вече има една дъщеря – Лени, от супермодела Хайди Клум, макар да не играе сериозна бащинска роля в живота й.