Състезателният директор в Макларън Ерик Буиле заяви, че отборът все още не е уточнил пилотския си състав за другия сезон, но целта е да се намери перфектната комбинация от „опит и желание за победа“.

Напоследък усилено се говори, че напускащият Ферари в края на сезона Фернандо Алонсо ще получи едно от местата в кокпита при „сребърните стрели“. Това естествено породи куп спекулации около бъдещето на Кевин Магнусен и най-вече Дженсън Бътън.

„Още не сме взели решение“, коментира Булие. „Не мога да ви кажа много по този въпрос. Ще разкрия само това: търсим смесица от опит и желание за победа.“

„В тези времена на преход за Макларън се нуждаем от тласък, затова и нашият пилотски състав трябва да вдига морала на отбора и нашата целеустременост. Това е пътят да стигнем бързо нивото, на което трябва да бъдем.“

„Винаги съм казвал, че работим върху стратегията си за идните години – неслучайно говоря в множествено число – което означава, че ще се спрем на едно, или дори две големи имена за следващата година. Или пък може да запазим състава си и да преследваме голямо име за 2016 гоидна“, загадъчно сподели французинът.