Една от най-актуалните двойки в момента Люис Хамилтън и Никол Шерцингер изглежда вече обмислят следващата стъпка към заздравяване на връзката си.

Ако досега двамата позираха единствено пред обективите и така изразяваха любовта си един към друг, то певицата от Pussycat Doll вече е наясно, че за да задържи своята половинка трябва да смени тактиката.

Според английския таблоид News Of The World, Никол иска да запознае пилота от Формула 1 със своята майка – Розмари. Това най-вероятно ще стане веднага след последния старт на Хамилтън за сезона в Бразилия, когато се очаква той да спечели титлата.

Плановете на Никол вече дори стигат до Коледа. Певицата е споделила пред свои близки, че ако срещата мине добре и двамата продължат да се разбират, ще прекарат Коледа заедно.

„Ник (Никол Шерцингер) не прекарва много време с Люис в последните няколко седмици, затова планува пътуване до Хонолулу, където живее нейната майка. Това е чудесна възможност за тях, връзката им да се развие в правилната посока. Основната причина обаче е Люис да прекара малко време с нейното семейство”, заяви източник близък до атрактивната певица.

„Тя мисли, че той е наистина специален човек и смята, че имат бъдеще заедно. Нейната майка обаче трябва да даде одобрението си”, добави източникът.

30-годишната Никол вече имаше честта да се запознае със семейството на Люис, тъй като двамата пътуваха до Австралия. Той обаче все още не се е запознал с нейното.

Майката и бащата на г-ца Шерцингер се разделят още когато тя е бебе, затова е била отгледана от своя доведен баща – Гари Шерцингер.