Кралските гонки се завръщат този уикенд. Момчетата от Формула 1 са по-жадни за успех от всякога. Почивката вече е минало и всеки един от пилотите е устремен към победата в Гран При на Белгия на легендарната писта „Спа“. 

Силите са повече от изравнени, Люис Хамилтън и Себастиан Фетел са гума до гума, а за бъде адреналинът още по-голям ти предлагаме възможност да нажежиш допълнително атмосферата и да се включиш в играта на Heineken. Няма време за чудене. Включи се в борбата за наградите. За да участваш в играта, няма нужда да откъсваш поглед от екшъна на пистата, трябват ти само няколко секунди.. Трябва да  да посетиш страницата на Играта, gong.bg/f1; да се съгласиш с правилата на кампанията и да се регистрираш със своите имена, телефон и имейл адрес. Видя ли, болидите още не са на първия завой. 

Всяка регистрация участва в томбола за раздаване на награди.

Един участник не може да спечели повече от една награда.

Наградите са осигурени от мърчандайза на Ф1 и Heineken и са както следва:

- F1 шапки: 2 броя за всяко състезание

- F1 бутилка за вода за всяко състезание

- комплект от 2 стъклени чаши за бира Heineken: по 5 за всяко състезание,

Имената на спечелилите участници ще бъдат изтеглени чрез томбола в присъствието на един представител на Организатора и един на Агенцията.

Спечелилите участници трябва да потвърдят приемането на наградите при получено обаждане от страна на Организатора.

При получаване на наградата спечелилите я участници трябва да докажат, че са пълнолетни чрез представяне на документ за самоличност.

Включи се в играта ТУК!