Две от големите звезди във Формула 1 Себастиан Фетел и Люис Хамилтън се готвят усилено за предстоящия старт за Голямата награда на Австралия. Те обаче показаха, че освен да се състезават по пистата, могат и да се забавляват, както можете сами да се убедите.

22-годишният Фетел се почувства като част от местното население на Австралия – аборигените. Той опита да свири на диджериду – традиционен музикален инструмент в Австралия, в който най-важната роля играе движението на устата и техниката на дишане.

След лекото си залитане по музиката, Фетел се завърна към спорта. Но вместо да пили четири гуми на асфалта, немецът поигра със специален бумеранг, който на времето е бил използван за лов. Ако бумерангът се хвърли правилно, той винаги се връща на мястото, от където е хвърлен.

В същото време световният шампион от 2008-а Люис Хамилтън се посвети на водата. Между световноизвестните забележителности Харбър Бридж и Операта в Сидни той покара яхта, която участва в състезания и се наслади максимално на великолепната гледка.

Гледайте на живо Формула 1 с туристическа агенция "Галера".