Световният шампион във Формула 1 и холивудската звезда Уил Смит за пореден път демонстрираха близките си взаимоотношения преди финалното за сезон 2018 състезание за Голямата награда на Абу Даби. Двамата заснеха много забавно клипче точно преди надпреварата, от което идваме да разберем, че британецът всъщност е „заложник” на Смит, който ще кара вместо него.

Не е тайна за никого, че дуото от доста време поддържа топло приятелство. Именно Уил Смит бе един от първите, които поздравиха Хамилтън за спечелването на петата му шампионска титла, която стана факт в Мексико. Затова американецът прие да бъде специален гост на състезателя за старта на „Яс Марина”.

В тази връзка минути преди старта на състезанието в профила на Хамилтън в „Туитър” се появи интересно видео, в което нервният Смит започва да се извинява на Хамилтън и му обяснява, че сега му се открива „шанс, който идва веднъж в живота”. Следващият кадър показва Хамилтън омотан и здраво завързан за стол, а Смит продължава с думите: „Ти си черен, аз съм черен – никой няма да забележи!”

Хамилтън до последно опитва да разубеди приятеля си в комедийното видео, което завършва с отчаяния зов на пилота: „Братле, по-добре да спечелиш! По-добре да победиш!”