Ексцентричната английска певица Наташа Бедингфийлд не се шегува. След като призна, че излиза на сцената без бельо, блондинката направи постъпления към един от най-шеметните мъже на Острова в момента – пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън.

Хамилтън и Бедингфийлд пристигнаха заедно в лимузина на купон по случай пускането на нов парфюм на рапъра Пи Диди в Лондон.

Певицата не си губи времето, още повече, че само часове преди това обяви, че е хвърлила око не на кой да е, а на престолонаследника Принц Уилям.

Хамилтън, от своя страна, изглежда няма нищо против славата, засипала го след невероятно успешния дебют във Формула 1.

Лично музикалният продуцент и певец Фарел Уилямс, едно от най-уважаваните имена в бизнеса, бе в пита на Хамилтън, за да го поздрави след Гран При на САЩ. Сега следва и връзка с поп звездата Бедингфийлд.

Люис обаче не мисли да спира с купоните и тази вечер отново ще е на линия. Пилотът ще бъде гост на благотворително парти за болница на Great Ormond Street. Част от благотворителната инициатива е и томбола, от която някой ще спечели едно кръгче с болид от Формула 1 преди Гран При на Великобритания през уикенда.