Германската легенда Михаел Шумахер става все по-добре! Това обявиха от неговия щаб, а новината беше разпространена от германските, италианските и френските медии.

Седемкратният шампион във Формула 1 вече реагира на гласове, твърди вестник "Билд ам Зонтаг". Според "Гадзета дело спорт" пък той дори вече започвал да движи очите си, когато му се говори.

Той беше посетен в болницата от друг бивш пилот - Жан Алези. Французинът му е семеен приятел и на няколко пъти вече беше при него в Гренобъл.

"Преди, когато отивах при него, той реагираше само на ощипвания, като лекарите казаха, че може да е просто реакция на тялото. Сега обаче има много по-окуражаващи знаци. Всички сме оптимисти и се радваме", сподели Алези.

Щастлив от развитието около състоянието на Шуми е и бившият пилот на Ферари Фелипе Маса. Той сподели, че всеки ден се моли за приятеля си.

"Не мога да ви кажа колко съм развълнуван от всичко около Михаел. Всеки ден се молех за него и явно молитвите ми бяха чути. Сега ще продължа да се моля всичко с него да е наред", сподели Маса от Бахрейн.