Поп певицата Никол Шерцингер заяви, че нейната връзка от разстояние с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън е истинско предизвикателство.

36-годишната красавица не скри, че често пъти трудно понася самотата, докато нейният любим е на състезание. Както е известно, след трансфера си в Мерцедес британецът забрани на своята половинка да идва за стартовете от най-комерсиалния автомобилен шампионат.

„Най-голямото предизвикателство пред нас е голямата дистанция. Имам чувството, че прекарвам повече време във Великобритания, отколкото в САЩ, където е домът ми“, каза Шерцингер.

През миналата година двойката се раздели за кратко, а докато беше сама, Шерцингер записа голяма част от албума си „Голяма тлъста лъжа“. Сега тя твърди, че любимата песен на Люис от компилацията е тази, посветена на раздялата им.

„Започнах работата по него, когато двамата с Люис се разделихме. Правех музика за себе си. Песните не се отнасяха до него, ставаше дума за мен и моята музика като изпълнител. Но да, сега сме отново заедно. Неговата любима песен е „Върху скалите“, той я намира за невероятна“, завърши Никол.