Гфовете по време на изпълнения на сцената не са чужди за нито един артист. Такъв е и случаят с половинката в живота на пилота от Формула 1 Люис Хамилтън – Никол Шерцингер.

По време на един от концертите на женската група Pussycat Dolls в Амстердам, феновете на красавицата станаха свидетели на нещо повече от страхотни песни. Докато изпълняваше едно от парчетата си, Никол реши съвсем спонтанно да се наведе напред, което откри страхотна гледка за привържениците й, особено за тези на първите редове.

В този момент голяма част от мъжете се зарадваха, че на планетата ни съществува земното претегляне, тъй като свободно отпуснатото деколте на роклята й падна надолу, и цялата й прелест блесна на фона на прожекторите.

Полустриптийзът бързо бе замазан от Никол, която продължи с изпълнението си, все едно нищо не се е случило.

Дали обаче този гаф е останал незабелязан и от гаджето й Люис Хамилтън, не става ясно, а и все още не се знае какво е мнението на пилота относно оскъдното сценично облекло на очарователната му половинка.

В подобна ситуация, макар и пред много по-голяма публика, попадна певицата Джанет Джаксън. През февруари 2004 година, по време на полувремето от мача за Супербоул тя пее заедно с Джъстин Тимбърлейк пред публика от над сто милиона души, а в края на парчето, той дръпна горната част от облеклото на Джанет част от прелестите й.

Видеото с Никол можете да видите ТУК! /за по-нетърпеливите – превъртете парчето на 2,24 минута от песента/.