За някои може да е тъжно, други може би си отдъхват, но това не променя факта, че настъпи мигът за заключителното състезание от Формула 1 за 2017 година. Вече четвърти пореден сезон Гран При на Абу Даби осигурява красивия финал на сезона и макар вече да няма интрига около титлите при конструкторите и пилотите, „кралските гонки” ще ни осигурят същата ударна доза адреналин.

Красивите гледки около „Яс Марина” са идеалният декор за зрелищния апломб, който носи дъха на обещание. Обещание за ново начало, обещание за завръщане, а в нашият случай и обещание за множество награди. Докато се наслаждаваш на високооктановите дуели по уличното трасе, имаш шанса да превърнеш изживяването в нещо още по-специално с Heineken и Gong.bg. Не губи ценно време, а се втурни към страницата на Играта – gong.bg/f1.

С активното съдействие на Heineken ти имаш шанса да се почувстваш победител, докато страстите на трасето се разгорещяват. Не губи ценно време, а побързай към страницата на Играта – gong.bg/f1.

Гран При на Абу Даби е още една възможност да участваш в играта на Heineken. Включи се, като посетиш страницата на Играта - gong.bg/f1.

 За да участваш в играта, няма нужда да откъсваш поглед от екшъна на пистата, трябват ти само няколко секунди.. Трябва да  да посетиш страницата на Играта, gong.bg/f1; да се съгласиш с правилата на кампанията и да се регистрираш със своите имена, телефон и имейл адрес.

Всяка регистрация участва в томбола за раздаване на награди.

Един участник не може да спечели повече от една награда.

Наградите са осигурени от мърчандайза на Ф1 и Heineken и са както следва:

- F1 шапки: 2 броя за всяко състезание

- F1 бутилка за вода за всяко състезание

- комплект от 2 стъклени чаши за бира Heineken: по 5 за всяко състезание,

Имената на спечелилите участници ще бъдат изтеглени чрез томбола в присъствието на един представител на Организатора и един на Агенцията.

Спечелилите участници трябва да потвърдят приемането на наградите при получено обаждане от страна на Организатора.

При получаване на наградата спечелилите я участници трябва да докажат, че са пълнолетни чрез представяне на документ за самоличност.

Включи се в играта ТУК!