Дженсън Бътън записа втора победа в кариерата си във Формула 1 в първото Гран При за сезон 2009 година на пистата в Мелбърн. Успехът заслужаваше специална награда и англичанинът определено я получи. Според журналистите, които са били на надпреварата, малко след прескофенренцията на първите трима в състезанието, Бътън се е наградил с бърз секс в една от стаичките на Браун ГП на пистата в Мелбърн заедно с новата си приятелка Джесика Мичибата.

„Билд” проследява хронологията на събитията след триумфа на Бътън:

В 18.30 часа (австралийско време) англичанинът прави почетна обиколка, след като е спечелил второто Гран При в кариерата си.

18.45: Британецът пръска с шампанско своя съотборник Рубенс Барикело на почетната стълбичка, след което отива на прескофенренцията на първите трима.

19.15: Екипът на Браун ГП заедно с Бътън и Рос Браун анализира завършилото състезание. В това време Джесика, облечена в къса пола, чака с чаша шампанско своя любим.

20.00: Най-сетне идва дългоочакваният момент: „Къде е моята приятелка?” Бътън стартира към Джесика, прегръща я и я целува страстно. След това двамата се отправят към една от стаите на Браун ГП. Бътън отваря вратата и дори изгонва човек от екипа, който работи по това време. След това британецът заключва вратата.

20.10: Бътън и неговата Джесика излизат от стаичката със сияещи лица. На въпроса: „Какво правихте вътре”, Бътън отговаря: „Вътре стана нещо много хубаво”. „Бе много вълнуващо”, заяви пък моделът на бански Джесика.

Какво е ставало в тясната стаичка, оставяме на вашето въображение…